Program Bimbingan Lengkap untuk bantu anda bina tim ejen yang automated & scalable!

TRAINING & COACHING PROGRAM

THREE PILLAR SYSTEM

FREE TRAINING

Training PERCUMA dibawah Ejen Pro yang anda boleh sertai

Webinar ini adalah 100% PERCUMA yang akan membongkar 7 rahsia bagaimana membina tim perang ejen yang aktif. Walaupun jenama anda baru dan belum dikenali lagi di pasaran.

Level : Beginner & Intermediate / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

ADVANCE TRAINING

Belajar kembangkan sistem ejen di peringkat seterusnya

Program ini adalah program entri bagi anda yang nak bina sistem ejen secara sistematik dari A to Z. Program ini berkonsep Do-It-Yourself yang mana anda belajar dari rumah & apply sendiri pada bisnes anda. Program ini mengandungi lebih 50 video lengkap merangkumi seluruh elemen wajib untuk bina tim ejen yang cemerlang :

– Asas Sistem Ejen 6P (seperti pricing structure, komisyen plan dan banyak lagi).
– Sistem Rekrut Ejen Power
– Seni Urus Ejen
– Strategi Grow Ejen (termasuk training & sistem reward)

Level : Beginner & Intermediate / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

Ini adalah program BONUS kepada anda yang telah mendapatkan program Advance Ejen System. Program ini diadakan secara LIVE selama 1 hari dan tiada rakaman disediakan. Dalam program ini anda akan belajar asas penting yang menentukan kejayaan bina ejen iaitu leadership.

Dalam program sehari ini anda akan belajar “Art of Leadership” bagaimana membina karisma kepimpinan dari awal proses rekrut ejen supaya tim anda dengar cakap anda dan mudah untuk anda guide mereka berjaya.

Level : Advance / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

Dalam program 2 hari ini, anda akan belajar bagaimana membina tim ejen yang automate & scalable menggunakan platform digital marketing. Program ini diadakan selama 2 hari dan program ini berkonsepkan Done-With-You yang mana trainer akan buat kempen rekrut dan urus ejen bersama-sama dengan anda menggunakan online marketing.

Level : Beginner & Intermediate / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

EJENPRO CONSULTING

Konsultan ‘masuk’ dalam bisnes anda. Bedah siasat. Cadangkan solusi terbaik pada permasalahan bisnes anda dengan lebih relevan.

Di Ejenpro kami percaya sistem ejen setiap syarikat adalah unik. Masalah yang dihadapi setiap leader adalah berbeza tak kira anda founder atau leader jual produk orang lain.


Oleh kerana kami peka dengan masalah ini maka kami menyediakan program yang berbentuk ‘custom made’ yang mana program coaching ini kami akan bersama-sama syarikat anda selama 3 bulan sebagai advisory.


Bukan sekadar coaching, kami juga akan masuk dalam tim anda dan analisis solution yang tepat dengan situasi anda. Program ini lebih berbentuk personalize. 


Program ini sangat eksklusif dan kami hanya buka 5 kuota setiap bulan. Untuk sertai program ini anda perlu meneati beberapa kriteria. Berminat untuk sertai program ini? Daftar waiting list supaya anda jadi yang pertama dapat info bila kami buka nanti.

Syarat : Jualan Minima 5 Angka Hanya Datang Dari Tim Ejen

SERVIS TRAINING EJEN

Nak train ejen takde masa? Tak pandai buat training? Takde manpower yang mahir buat training? Servis ini boleh bantu anda. Program ini berbentuk langganan bulanan. Modul padat dengan pengisian dari trainer berpengalaman.

Konsep : Classroom Online/Offline. Ilmu Teknikal Jualan & Pemasaran. 

Ejen lemau? Jualan makin drop? Nak kembalikan semangat tim? Recharge semula energi team dengan team building. Adult based learning. Padat dengan aktiviti untuk tanamkan nilai yang anda mahu tanamkan pada kumpulan disamping upgrade skill teknikal ejen.

Konsep : Team Building. Pembelajaran Berbentuk ‘Games’ & Outdoor Aktiviti.

Tak Pasti Apa Yang Anda Perlukan?

Relax! Jom kita sembang untuk kami kenal pasti apa masalah anda yang sebenar dan cuba bagi solution yang terbaik untuk anda. Free sahaja. Hubungi kami.

BUILT BY LEADER,
BUILT TO LAST.

Copyright © 2023 EJENPRO Associates. All Rights Reserved.

extras

ISI MAKLUMAT ANDA