Nak Bina Tim Perang Ejen Yang Agresif & Hasilkan Jualan Yang Banyak Hingga Jenama Dikenali Di Seantero Malaysia?

Jika YA, anda berada di tempat yang betul. Kami menyediakan 'training' dan konsultansi lengkap dari A-to-Z dalam sistem ejen...

Antara klien yang pernah kami bantu :

Pengalaman HILANG RIBUAN EJEN JADI INSPIRASI...

Hi, saya Shafiq Supenah. Salam perkenalan dari saya bagi anda yang pertama kali kenal saya. Saya merupakan pengasas & lead instructor di Ejenpro – Pakar Sistem Ejen Anda. 


Saya pasti ada juga di antara anda yang mungkin mengenali saya kerana saya juga merupakan Sales & Marketing Director di Funnel Evo yang mana saya adalah orang belakang yang merangka kempen pemasaran & jualan di Funnel Evo. 

Sebelum ini saya merupakan usahawan seperti anda yang membuat jualan menggunakan sistem ejen malah hingga hari ini saya masih ada ejen & mereka masih lagi aktif tanpa perlu saya jaga selalu. Bermula dari tahun 2007 saya mulakan perniagaan menggunakan sistem ejen. Dari ejen puluh-puluhan hingga ribu-ribuan seluruh Malaysia. Itu cerita yang indah-indah. Yang tak indahnya…

keINDAHAN BISNES BERASASKAN EJEN..

Saya juga pernah hilang seluruh tim saya akibat dari kesilapan saya sendiri hingga saya depresi, hilang bertahun membawa diri. Usaha yang dibina bertahun musnah.

Walaupun pernah kecewa, disebabkan minat saya yang mendalam pada model ejen ini atas sebab model ini adalah satu-satunya model yang bagus kerana untuk kita berjaya dalam bisnes ini kita kena jayakan orang lain dibawah tim kita.. Oleh sebab ini..

Saya mula kembali bina tim ejen setelah bertahun saya tinggalkan. Dengan menggunakan formula yang pernah saya gunakan dulu alhamdulillah saya berjaya bangkit kembali dengan tim ejen yang baru. 

formula kejayaan Bina Tim Ejen...

Saya dapati formula yang sama ini juga lah banyak digunakan di syarikat gergasi ejen yang dah bertapak puluhan tahun di Malaysia.

Formula-nya adalah sistem.. Sistem rekrut, urus & grow ejen yang bersistematik supaya anda boleh dapat ejen yang berkualiti, aktif & hasil jualan yang banyak…

Sistem ini saya namakan Advance Ejen System (AES).

Atas inspirasi inilah saya dah gunakan sistem ini untuk bantu ramai founder & leader ribuan dari mereka untuk bangunkan sistem ejen melalui training dan konsultansi dibawah jenama EjenPro..

apa kata mereka?

“Saya Dah Berjaya Bangunkan Sistem Ejen Sendiri !”

– Puan Zila

Di dalam kelas online ini saya dah berjaya belajar cara yang betul & tepat untuk bina rangkaian ejen saya sendiri. Nak bayar komisyen untuk setiap level ejen pun saya dah tahu. Baru lah ejen bersemangat nak buat sales!

“Masalah Nak Rekrut Ejen Dah Solve Bila Join Kelas Ni..”

– Tuan Zafir

Saya dapat belajar step by step cara nak rekrut ejen yang berkualiti untuk buat sales yang banyak bersama-sama saya.

Masalah saya lebih cepat selesai bila ada orang berpengalaman yang guide.

“Bisnes Saya Yang Berusia 12 Tahun Kini Lebih Berkembang Dengan Sistem Ejen!”

– Puan Shila Rose

Dah 12 tahun saya berniaga tudung, tapi tak pernah berani nak apply sistem ejen atau dropship.

Tapi lepas datang kelas ni, Alhamdulillah bisnes dah makin berkembang lepas saya tahu untuk close lebih ramai ejen join bisnes saya.

FREE TRAINING

Training PERCUMA dibawah Ejen Pro yang anda boleh sertai

Webinar ini adalah 100% PERCUMA yang akan membongkar 7 rahsia bagaimana membina tim perang ejen yang aktif. Walaupun jenama anda baru dan belum dikenali lagi di pasaran.

Level : Beginner & Intermediate / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

ADVANCE TRAINING

Belajar kembangkan sistem ejen di peringkat seterusnya

Program ini adalah program entri bagi anda yang nak bina sistem ejen secara sistematik dari A to Z. Program ini berkonsep Do-It-Yourself yang mana anda belajar dari rumah & apply sendiri pada bisnes anda. Program ini mengandungi lebih 50 video lengkap merangkumi seluruh elemen wajib untuk bina tim ejen yang cemerlang :

– Asas Sistem Ejen 6P (seperti pricing structure, komisyen plan dan banyak lagi).
– Sistem Rekrut Ejen Power
– Seni Urus Ejen
– Strategi Grow Ejen (termasuk training & sistem reward)

Level : Beginner & Intermediate / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

Ini adalah program BONUS kepada anda yang telah mendapatkan program Advance Ejen System. Program ini diadakan secara LIVE selama 1 hari dan tiada rakaman disediakan. Dalam program ini anda akan belajar asas penting yang menentukan kejayaan bina ejen iaitu leadership.

Dalam program sehari ini anda akan belajar “Art of Leadership” bagaimana membina karisma kepimpinan dari awal proses rekrut ejen supaya tim anda dengar cakap anda dan mudah untuk anda guide mereka berjaya.

Level : Advance / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

Dalam program 2 hari ini, anda akan belajar bagaimana membina tim ejen yang automate & scalable menggunakan platform digital marketing. Program ini diadakan selama 2 hari dan program ini berkonsepkan Done-With-You yang mana trainer akan buat kempen rekrut dan urus ejen bersama-sama dengan anda menggunakan online marketing.

Level : Beginner & Intermediate / Founders & Leaders (Stokist/Ejen)

Di Ejenpro kami percaya sistem ejen setiap syarikat adalah unik. Masalah yang dihadapi setiap leader adalah berbeza tak kira anda founder atau leader jual produk orang lain.


Oleh kerana kami peka dengan masalah ini maka kami menyediakan program yang berbentuk ‘custom made’ yang mana program coaching ini kami akan bersama-sama syarikat anda selama 3 bulan sebagai advisory.


Bukan sekadar coaching, kami juga akan masuk dalam tim anda dan analisis solution yang tepat dengan situasi anda. Program ini lebih berbentuk personalize. 


Program ini sangat eksklusif dan kami hanya buka 5 kuota setiap bulan. Untuk sertai program ini anda perlu meneati beberapa kriteria. Berminat untuk sertai program ini? Daftar waiting list supaya anda jadi yang pertama dapat info bila kami buka nanti.

Syarat : Jualan Minima 5 Angka Hanya Datang Dari Tim Ejen

LATIHAN KORPORAT

NAK KAMI BANTU secara "ONE-ON-ONE" DALAM SESI PRIVATE & EKSKLUSIF?

Sila klik butang dibawah untuk anda isi maklumat dan tim kami boleh hubungi anda untuk penerangan lengkap program ini.

blog

БК Джонни 24 Рушай реєструйся

Букмекерская компания JOHNNY 24 Johnny 24, зашёл на украинский рынок в первых днях 2024 года и быстро набирает популярность у пользователей. Он привлекает своим стильным

BACA ARTIKEL »

Казино F1 Онлайн – Быстрая ставка

Казино F1 Обзор и Бонусы Регулярно в области онлайн-гэмблинга появляется все больше новых виртуальных казино. Среди таких порталов можно выделить онлайн-казино Formula 1, запущенное в

BACA ARTIKEL »

MEDIA BIO & PRESS KIT

Tuan Shafiq Supenah biasanya dijemput untuk bercakap di macam-macam program sama ada di online atau pun offline. Anda boleh dapatkan media untuk digunakan didalam kempen promosi dibawah:

Tuan Shafiq Supenah merupakan seorang pakar dalam pembangunan sistem ejen yang berpengalaman membangunkan sistem ejen yang bersaiz lebih dari 5,000 orang.

 

Beliau sendiri berpengalaman dalam menjalankan pelbagai jenis perniagaan yang menggunakan sistem ejen, dan masih aktif sehingga sekarang.

 

Kini beliau banyak menjadi speaker untuk badan-badan kerajaan terutamanya untuk berkongsi dalam bidang sales, marketing, dan pembangunan sistem ejen.

 

 

 

 

 

Hubungi Kami

Follow Kami

Copyright © 2022 ejenpro.com. All Rights Reserved.

ISI MAKLUMAT ANDA

Whatsapp Team
Hi ???? Selamat datang ke Website EjenPro. Ada apa kami boleh bantu?