Tahniah! Pendaftaran anda telah berjaya!

AMARAN!

Sila baca sampai habis. ada hadiah suprise untuk anda dibawah.

Sila Ikut Langkah Dibawah Sekarang ;

STEP #1 :

Kami telah hantarkan 1 emel pengesahan ke peti masuk emel anda. Sila semak emel daripada SHAFIQ SUPENAH – EJEN PRO sekarang!

STEP #2 : (SANGAT PENTING)

Pastikan anda semak folder spam/promotion. Jika emel kami termasuk dalam bahagian promotion, drag emel tersebut ke dalam PETI MASUK anda. Jika emel termasuk ke dalam spam, sila add emel Shafiq Supenah – Ejen Pro ke dalam senarai contact anda!

STEP #3: SUPRISE BONUS UNTUK ANDA!!!!

Seperti yang telah diberitahu, template Bonus “Skrip Ubat Ejen Sendu” hanya akan diberikan kepada mereka yang tonton webinar sehingga ke penghujung.

Tapi, kami ada lagi satu bonus suprise untuk diberikan kepada anda.

Bonus ini kami tak umumkan sebelum anda mendaftar.

Sebagai persediaan anda sebelum hadir dan belajar dalam webinar nanti, kami nak anda bersedia fizikal dan mental terlebih dahulu. 

Kami nak anda betul-betul bersedia sebelum webinar kita, supaya mudah untuk anda hadam ilmu yang advance dalam webinar nanti seoptimum mungkin.

Jadi, kami nak berikan anda “Workbook Formula Kejut Ejen Tidur” bernilai RM299 ini secara PERCUMA! 

Anda boleh download atau print workbook ini sebelum webinar tersebut berlangsung supaya mudah untuk anda ambil nota semasa webinar nanti.

Anda hanya perlu Klik Butang Dibawah dan kami akan hantar anda mesej di Facebook Messenger untuk anda tebus workbook PERCUMA anda.

STEP #3: TEBUS VIDEO PANDUAN BONUS ANDA!!!!

STEP #3: (WAJIB)

Sebagai persediaan anda sebelum hadir dan belajar dalam webinar nanti, kami nak anda bersedia fizikal dan mental terlebih dahulu. 

Kami nak anda betul-betul bersedia sebelum webinar kita, supaya mudah untuk anda hadam ilmu yang advance dalam webinar nanti se’optimum’ mungkin.

Jadi, kami nak berikan anda “Panduan 7 Aktiviti Kejut Ejen Tidur bernilai RM299 ini secara PERCUMA! 

Pastikan anda join Telegram Channel Shafiq Supenah untuk tak terlepas sebarang info berkaitan webinar!

Anda boleh download video panduan ini sebelum webinar tersebut berlangsung supaya mudah untuk anda faham semasa webinar nanti.

Anda hanya perlu Klik Butang Dibawah dan kami akan hantar anda mesej di Facebook Messenger untuk anda tebus video panduan PERCUMA anda.

© 2022 EJENPRO BY FUNNELEVO

ISI MAKLUMAT ANDA