Dilancarkan! Pendaftaran Super Early Bird ke Seminar Kuasa Empayar Ejen Kini Sudah Dibuka. Offer Tamat dalam masa:

Minit
Saat

Attention To Usahawan Yang Dah Bengang Dengan Jualan Bisnes Yang 'Biasa-Biasa' & Tercari-Cari Cara Bagaimana Nak 'Grow' Jualan Bisnes Berlipat Kali Ganda..

Dibongkarkan! Rahsia Bagaimana Letupkan Jualan Bisnes Dengan Bina Tim Perang Ejen Dengan “SISTEM 3 PENJURU” Untuk Hasilkan Jualan Padu Sekaligus Jadikan Jenama Anda Terkenal di Malaysia!

Psst..Inilah senjata rahsia 'low-cost marketing' yang digunakan ramai usahawan untuk letupkan jualan ke 'next level'...

FAST ACTION BONUS!

Limited Untuk 300 YANG TERAWAL BERTINDAK Dapatkan Tiket ke Program Ini. Anda Bakal Mendapatkan 3 BONUS Audio Eksklusif Yang Berdurasi 3 Jam Secara PERCUMA :

Psst..3 Bonus ini tak akan jumpa dimana-mana. Ini adalah koleksi ‘harta karun’ yang disimpan dalam peti besi. Tapi sebabkan anda special saya bagi pada anda! Tetapi anda perlulah jadi 300 yang terawal grab tiket ke program ini!

BONUS 1

Strategi Reward Power
(Tidak Ternilai)

Dalam bonus ini anda akan belajar apakah reward yang paling efektif untuk bagi pada ejen supaya mereka bersemangat. Anda juga akan belajar apakah 3 ‘Game Reward’ yang anda boleh buat supaya ejen tak cepat bosan. Akhir sekali anda akan ketahui apakah cara untuk buat ejen teruja bila anda bagi reward.

BONUS 2

Kunci Psikologi Ejen Dalam TRAINING
(Tidak Ternilai)

Dalam audio ini anda akan mengetahui titik rahsia yang anda perlu ransang ketika training supaya mereka balik buat tindakan! Anda juga akan belajar ‘teaching methodology’ yang efektif dalam menarik minat ejen. Anda akan belajar ‘1 Common Mistake’ yang ramai orang buat ketika training yang menjadikan training anda takde hasil!

BONUS 3

5 Level Leadership
(Tidak Ternilai)

Team ejen akan berkembang bila ada leader. Dan untuk ada leader anda perlukan sistem bukan nasib baik. Dalam audio ini anda akan belajar 5 tahap kepimpinan ejen dan bagaimana nak bawa ejen dari satu tahap ke tahap yang lain hingga capai tahap tertinggi. Supaya mereka boleh memimpin pasukan ejen anda tanpa perlu anda turun padang & pening kepala.

Daftar Sebagai 'Waiting List' Sekarang!

Dan Jadi Salah Seorang Dari 300 Peserta Terawal yang Bakal Mendapat FAST ACTION BONUS Pada Hari Pendaftaran Dibuka Nanti..

Pendaftaran Akan Dibuka pada 11 Pagi, 1 Julai 2021 (Khamis) Nanti!

Pendaftaran Akan Dibuka pada Khamis, 1 Julai 2021 (11 Pagi) Nanti!

Daftar waiting list sekarang untuk kami berikan info serta reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram..

EARLY BIRD BONUS!

Berita Baik! Peserta yang berdaftar semasa EARLY BIRD PROMO berlangsung Bakal Mendapatkan 2 Bonus Pendaftaran Dibawah secara PERCUMA:

BONUS 1:

1X E-Workbook Seminar Kuasa Empayar Ejen

E-Workbook ini bakal mudahkan proses pembelajaran anda sepanjang seminar nanti. Anda digalakkan untuk download dan print e-workbook ni sebelum seminar.

BONUS 2:

Video Panduan Eksklusif "7 Strategi Ejen Kekal Semangat"

Anda Ada Ejen Tapi Ejen Krik-Krik? Ejen Ramai Tapi Ramai Juga Yang Lemau? Dalam panduan ini saya akan dedahkan 7 rahsia bagaimana Untuk Bina Team Ejen Aktif, Agresif & Komited Supaya Mereka Kekal Semangat Hasilkan Jualan Yang Besar Dalam Bisnes Anda!

Salam Perkenalan!
Hi! Salam perkenalan dari saya. Saya Shafiq Supenah merupakan CEO & Founder kepada Ejenpro. Saya komited dalam membantu usahawan dalam merangka strategi naikkan jualan menggunakan ejen. Berbekalkan pengalaman sejak 2008 dalam dunia ejen. Maka, tertubuhnya  Ejenpro atas satu tujuan untuk membantu usahawan di luar sana untuk membina sistem & rangkaian ejen yang aktif dan komited. Yang lebih penting mampu bertahan lama & berdaya saing dengan jenama yang kuat di luar sana. Sehingga ke hari ini alhamdulillah Ejenpro telah melahirkan ramai founder & leader menghasilkan jualan yang 6 ke 7 angka dengan sistem ejen!
“Pengalaman Hilang Ribuan Ejen Cetus Inspirasi.”
Saya bermula dalam dunia ejen sejak dari tahun 2008. Bermula dari ejen biasa hingga-lah saya berjaya membina ribuan rangkaian ejen seluruh Malaysia. Disebalik kejayaan pasti ada cabarannya… Lain peringkat lain cabarannya. Bila di peringkat awal ada cabarannya & bila kumpulan membesar ada juga cabarannya yang tersendiri. Terutama bila menguruskan kumpulan yang ramai. Dan saya juga pernah hilang ribuan ejen sekelip mata! Sepanjang pengalaman yang saya lalui jatuh bangun dalam dunia ejen sebagai leader & pernah juga jadi pihak pengurusan tertinggi dalam syarikat yang menjual menggunakan sistem ejen. Ada 1 cara yang saya belajar untuk hasilkan ejen yang bole bagi jualan yang lumayan. Dan saya juga  belajar yang siapa pun boleh berjaya dalam sistem ejen kalau tahu caranya. Dan cara ini yang saya nak kongsi dalam seminar ini…

Peserta lepas yang pernah hadir ke seminar Tuan Shafiq Supenah...

Siapa Yang Sesuai Hadir Ke Seminar Ini :
Siapa Yang Tak Sesuai Hadir Ke Seminar Ini :

Memperkenalkan...

Seminar Kuasa Empayar Ejen

Apa Yang Akan Saya Belajar Dalam Seminar Ini?
Ini ‘6 Rahsia Utama’ yang akan dibongkarkan dalam seminar ini :

Rahsia 1 : The Power of Leadership

+ This is important! Ramai yg nak ada ejen tapi ramai yang tak tahu apakah kunci utama yg wajib ada sebelum rekrut ejen.

+ Inilah punca kenapa banyak bisnes owner stuck bila ada ejen. Ramai ingat masalah dan kesalahan semuanya dtg dari ejen. Tapi sebenarnya berpunca dari leader itu sendiri! Tanpa sedar!

+ Dalam modul ini anda akan belajar apakah '5 Formula Untuk Jadi Pemimpin Ejen Yang Power' sebelum anda nak hasilkan tim ejen yang power! Bila leader power baru tim akan power!

Rahsia 2 : Pricing Stucture Strategy

+ Nak rekrut ejen tapi tak tahu nak bagi komisyen? Takut salah bagi, ejen jadi tak seronok? Kita pun tak seronok sebab tersalah bagi harga pada ejen sampai kita takde untung?

+ Jika YA! This is right for you!

+ Dalam modul ini anda akan belajar 'forward & backward method' utk kira komisyen ejen anda supaya anda tahu apakah margin yang sihat supaya anda happy, ejen anda juga happy!

Rahsia 3 : Rekrut Ejen Gaya Pro

+ Dalam modul ini, anda akan belajar '8 Strategi Low Cost Marketing' untuk mula kempen rekrut ejen anda di online.

+ Anda juga akan belajar apakah rahsia untuk rekrut ejen berkualiti di online yang bukan sekadar join tapi krik krik. Tapi ejen yang komited & fight all out bersama anda!

Rahsia 4 : Seni Urus Ejen

+ Anda ada ejen tapi tak tahu nak guide ejen? Ejen join & aktif peringkat awal tapi anda jaga sampai mereka 'MATI'?

+ Dalam modul ini anda akan ketahui cara mudah bagaimana nak jaga ejen dengan 'Teknik Tanya' tanpa anda perlu susah payah sedut ilmu dekat luar belum tentu boleh pakai dalam bisnes anda. Ini kesilapan ramai bisnes owner!

Rahsia 5 : Formula Training Ejen

+ Ramai orang tahu training ejen penting! Kalau dibuat dgn cara yang betul! Dan utk buat cara yang betul anda perlu tahu 'Titik Ransangan Motivasi Ejen'

+ Yang kalau diransang dengan betul. Takde lagi ejen balik training tapi tak buat apa-apa. Mereka akan balik terus buat tindakan hasilkan jualan pada bisnes anda!

Rahsia 6 : Sistem Reward Ejen

+ Ramai tahu reward penting! Tapi tak ramai yang tahu bagaimana nak buat reward yang berkesan.

+ Bukan buat reward yang 'asal ada' tapi ejen langsung tak minat nak grab reward anda.

+ Dalam modul ini anda akan belajar 'Teknik RRP' untuk hasilkan kempen reward yang padu & menggetarkan jiwa ejen supaya mereka berlumba-lumba nak dapatkan reward anda!

Dan banyak lagi…

Bila Seminar Ini Diadakan?

INFO SEMINAR

Berapakah Nilai Seminar Ini?

Sehingga ke hari ini dah jutaan ringgit di hasilkan dengan ilmu yang saya kongsikan pada ribuan student-student saya yang hadir sebelum ini.

Kalau anda tanya berapa nilai seminar ini. Nilainya memang tak ternilai kerana dengan anda kuasai ilmu bina sistem ejen, anda bukan sahaja boleh hasilkan jualan setakat cukup makan!

Tapi dengan ilmu ini anda boleh ubah jualan anda berkali-kali ganda dari sekarang dan ubah hidup anda!

Soalannya berapa besar nilai impian anda?

RM1,000? RM10,000? RM100,000? RM1 Juta?

Dan berapa anda sanggup bayar untuk dapat impian anda?

Kalau saya minima RM1,000

Sebab apa saya sanggup?

Sebab ilmu ini boleh bagi pulangan berkali-kali ganda & dah ramai student saya yang ubah kehidupan mereka berpuluh-puluh kali ganda dari apa yang mereka laburkan pada ilmu untuk diri mereka…

Apa Kata Mereka Tentang tuan shafiq supenah?

"Sebelum ni, nak dapat sales RM40 ke 50 ribu sebulan pun susah! Sekarang meningkat 300 ke 400 peratus!"

TUAN KAMAL, CO-FOUNDER, DIETLICIOUSS

"Tuan Shafiq dah rangka semula Setiap aspek dalam sistem ejen kami. Dari rekrut, urus, sampai lah nak grow!"

PUAN JAZIRA, FOUNDER, FEFET MALAYSIA

"Saya belajar bagaimana nak handle kelas, coaching, training, BOP, dan sebagainya.."

DR. ZURI, FOUNDER, DRMZA

"Kelas ejenPro sangat mudah faham, modul sangat tersusun, nampak step by step!"

PUAN SARAH, LEADER, SHAKLEE

"Sangat jelas bagaimana kita nak grow kan company kita melalui sistem ejen."

PUAN SHARIPAH, FOUNDER, CADARHOUSE

"Banyak sangat ilmu kak teh dapat, dan kak teh tahu apa yang perlu diperbaiki lagi."

KAK TEH, AGENT, FOREVER LIVING

Jadi Berapa Harga Tiket Seminar Ini?

Saya Ada 2 pilihan, Sama Ada Tawarkan Harga Sangat Murah Atau Dengan Harga Sedikit Mahal!

Jika harganya murah, saya boleh beri kepada sangat ramai manusia untuk belajar. Tetapi saya akan beri sedikit sahaja perhatian kepada peserta.

Dan jika saya letakkan harga sedikit mahal, saya boleh betul-betul beri masa saya untuk share kepada yang benar-benar nak berubah. Bukan main-main!

Tetapi.. Selepas saya fikirkan, saya perlu menjualnya sedikit mahal, supaya mereka yang benar-benar layak sahaja boleh belajar.

Tapi saya tahu, mereka yang benar-benar nak dapatkan ilmu ini pasti akan berusaha untuk dapatkannya. Jika anda orangnya, kita pasti akan jumpa!

Hari
Jam
Minit
Saat

KINI DILANCARKAN!

Tiket super early bird dibuka selama 5 hari sahaja!

AMARAN! Harga Ini Akan Dinaikkan Jika Anda Tak Buat Keputusan Sekarang!

Harga Normal : RM129

Early Bird: RM109

Harga Launching (Super Early Bird):
RM89 SAHAJA!!!

Harga ini hanya bertahan 5 hari sahaja dari 1 Julai 2021 Hingga 5 Julai 2021 & akan terus naik dan naik lagi kalau anda terlambat!

Dan.. Dengan setiap pembelian tiket seminar Kuasa Empayar Ejen, anda juga akan mendapat e-Workbook Seminar Kuasa Empayar Ejen!

1X E-Workbook Seminar Kuasa Empayar Ejen

E-Workbook ini bakal mudahkan proses pembelajaran anda sepanjang seminar nanti. Anda digalakkan untuk download dan print e-workbook ni sebelum seminar.

Daftar sekarang. It's now or NEVER!

FAST ACTION BONUS!

Limited Untuk 300 YANG TERAWAL BERTINDAK Dapatkan Tiket ke Program Ini. Anda Bakal Mendapatkan 3 BONUS Audio Eksklusif Yang Berdurasi 3 Jam Secara PERCUMA :

Psst..3 Bonus ini tak akan jumpa dimana-mana. Ini adalah koleksi ‘harta karun’ yang disimpan dalam peti besi. Tapi sebabkan anda special saya bagi pada anda! Tetapi anda perlulah jadi 300 yang terawal grab tiket ke program ini!

BONUS 1

Strategi Reward Power
(Tidak Ternilai)

Dalam bonus ini anda akan belajar apakah reward yang paling efektif untuk bagi pada ejen supaya mereka bersemangat. Anda juga akan belajar apakah 3 ‘Game Reward’ yang anda boleh buat supaya ejen tak cepat bosan. Akhir sekali anda akan ketahui apakah cara untuk buat ejen teruja bila anda bagi reward.

BONUS 2

Kunci Psikologi Ejen Dalam TRAINING
(Tidak Ternilai)

Dalam audio ini anda akan mengetahui titik rahsia yang anda perlu ransang ketika training supaya mereka balik buat tindakan! Anda juga akan belajar ‘teaching methodology’ yang efektif dalam menarik minat ejen. Anda akan belajar ‘1 Common Mistake’ yang ramai orang buat ketika training yang menjadikan training anda takde hasil!

BONUS 3

5 Level Leadership
(Tidak Ternilai)

Team ejen akan berkembang bila ada leader. Dan untuk ada leader anda perlukan sistem bukan nasib baik. Dalam audio ini anda akan belajar 5 tahap kepimpinan ejen dan bagaimana nak bawa ejen dari satu tahap ke tahap yang lain hingga capai tahap tertinggi. Supaya mereka boleh memimpin pasukan ejen anda tanpa perlu anda turun padang & pening kepala.

Daftar Sebagai 'Waiting List' Sekarang!

Dan Jadi Salah Seorang Dari 300 Peserta Terawal yang Bakal Mendapat FAST ACTION BONUS Pada Hari Pendaftaran Dibuka Nanti..

Pendaftaran Akan Dibuka pada 11 Pagi, 1 Julai 2021 (Khamis) Nanti!

Pendaftaran Akan Dibuka pada Khamis, 1 Julai 2021 (11 Pagi) Nanti!

Daftar waiting list sekarang untuk kami berikan info serta reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram..

DAPATKAN SEKARANG!

RM79
RM 59
00 Diskaun 30%!
  • 1X Tiket Ke Seminar Kuasa Empayar Ejen
  • 1X E-Workbook Seminar Kuasa Empayar Ejen
  • BONUS 1 : Audio "Strategi Reward Power"
  • BONUS 2 : Audio "Kunci Psikologi Ejen Dalam Training"
  • BONUS 3 : Audio "5 Level Leadership"

Perlukan Bantuan?

Hubungi nombor dibawah untuk sebarang pertanyaan ;

IMPORTANT !
You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund. Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.
© 2021 EJEN PRO BY FUNNELEVO

ISI MAKLUMAT ANDA

Whatsapp Team
Hi ???? Selamat datang ke Website EjenPro. Ada apa kami boleh bantu?