APA ITU EJENPRO CONSULTING?

EjenPro Consulting (EPC) adalah program tertinggi yang ditawarkan oleh EjenPro Malaysia yang merangkumi keseluruhan program di bawah EjenPro. (Rujuk signature program dibawah)

EjenPro Consulting adalah sebuah program eksklusif yang berkonsep-kan program intensif ‘Done-With-You’ dalam 5 fasa selama 6 bulan.

Program ini membantu implementasi 7 kawasan kritikal sistem ejen beserta 16 sistem utama.

Konsultan ‘masuk’ dalam bisnes anda. Bedah siasat. Cadangkan solusi terbaik pada permasalahan bisnes anda dengan lebih relevan.

Coaching & mentoring anda bersama tim anda (1+2) dalam melaksanakan pelan solusi yang dicadangkan secara efisien. Jimat masa & tenaga!

Pengambilan program ini hanya terhad 4 syarikat sebulan.

APA ITU EJENPRO COACHING?

EjenPro Coaching adalah program yang ditawarkan oleh EjenPro Malaysia yang merangkumi keseluruhan program di bawah EjenPro Coaoching. (Rujuk signature program dibawah)

EjenPro Coaching adalah sebuah program eksklusif berkonsep-kan Program Intensif Bimbingan (Group and One to One Coaching) selama 6 Bulan anda bersama Tuan Shafiq Supenah dan Team Certified Trainer EjenPro.

Program ini membantu implementasi 7 kawasan kritikal sistem ejen beserta 16 sistem utama.

Coaching & mentoring anda sahaja untuk 1 pax dalam melaksanakan pelan solusi yang dicadangkan secara efisien.

Coaching & mentoring bersama anda dalam melaksanakan pelan solusi yang dicadangkan secara efisien. Unlimited akses & seat untuk anda hadir & upgrade skillset dan mindset anda.

Pengambilan program ini tiada had.

Ini adalah 7 kawasan kritikal dan 16 sistem yang akan difokuskan dan dibangunkan dalam bisnes anda melalui program EjenPro Consulting & EjenPro Coaching :

Dalam EjenPro Consulting ini, kami akan bawa transformasi kepada sistem ejen anda dari fasa “self power” kepada “system power”.

APA YANG ANDA AKAN DAPAT MELALUI PROGRAM EJENPRO COACHING?

Transformasi melalui program EjenPro Coaching ini akan dilakukan mengikut 5 fasa pelaksanaan berikut:

5 Fasa Pelaksanaan EjenPro Coaching

Fasa 1 : Client Need Analysis

Fasa 2 : On The Ground Audit

Fasa 3 : Strategic Planning

Fasa 4 : Action, Coaching, Mentoring, Monitoring & Review

Fasa 5 : Handover

EjenPro Consulting adalah sebuah program 1-on-1 bersama Tuan Shafiq Supenah selama 1 tahun. Dalam program ini anda akan dapat :

  1. 1 On 1 Private Business Coaching (8 sessions) bernilai RM 80,000
  2. Anda juga akan dapat kesemua program (seperti tertera dibawah) di bawah EjenPro untuk Full Access selama 1 tahun.

    • Unlimited Access to Webinar Kuasa Ejen (1 Year Access) bernilai RM 9,985
    • Unlimited Access to Full Access Webinar Rahsia Empayar Ejen (1 Year Access) bernilai RM 15,994
    • Unlimited Access to Advance Ejen System Online Course (1 Year Access) bernilai RM997
    • Unlimited Access to Team Revolution (1 Year Access) bernilai RM 11,991

ANTARA RESULT YANG DIHASILKAN

“Tuan Shafiq dah rangka semula Setiap aspek dalam sistem ejen kami. Dari rekrut, urus, sampai lah nak grow!”

- Jazira Jamil (Pengasas Fefet Malaysia) -

“Kami di Fefet Malaysia dah ada hampir 16,000 orang ejen. Tuan Epit dah masuk kedalam, keakar umbi dan dah rangka semula setiap aktiviti, nak rekrut, nak urus, nak grow ejen supaya ejen-ejen ni ada masa depan.

Bukan sekadar join ejen, bila melemau, habis! Dia ada masa depan dengan Fefet Malaysia.

Blueprint yang disediakan Tuan Shafiq dan EjenPro sangat bernilai untuk saya dan Fefet Malaysia.

“Sebelum ni, nak dapat sales RM40 ke 50 ribu sebulan pun susah! Sekarang meningkat 300 ke 400 peratus! pecah rekod sepanjang saya berniaga. Tu pun belum apply semua yang tuan shafiq bagi!..”

- Tuan Kamal (Co-Founder, Dietlicious) -

“Kami baru buat sistem ejen, sistem kami ada berbagai masalah, dan kami kekurangan knowledge (dalam beberapa aspek).

Tuan Shafiq dah banyak bantu selesaikan masalah kami dari segi rekrut, training, pricing structure, dan banyak lagi.

Beliau pun beri khidmat nasihat lebih dari yang saya expect, beliau anggap bisnes saya macam bisnes beliau sendiri!”

Dengan 4 Orang Team Yang Urus Database Dengan Baik, Saya Dapat Hasilkan RM300,000 Sebulan.. Alhamdulillah!”

- Ustaz Syamim, Menjual Pelbagai Produk di Online -

Dulu staf sales saya lah yang buat sales, copywriting pun mereka pun mereka buat. Semua buat. Tapi lepas dah hire outsource punya marketer. Team sales memang boleh fokus 100% closing daripada database yang ada.

Alhamdulillah, dengan team sales seramai 4 orang yang handle beratus database setiap hari, dalam masa 2 minggu pertama bulan Mac sales cecah RM300K, double up daripada bulan sebelum ni..”

Pembayaran deposit
Pilih pakej anda dibawah:

Pakej

EJENPRO CONSULTING

RM 3000
Deposit
  •  
ISI BORANG PERMOHONAN

DAFTAR UNTUK SESI BRIEFING

Pembayaran deposit
Pilih pakej anda dibawah:

Pakej

EJENPRO CONSULTING

RM 3000
Deposit
  •  
Pembayaran deposit
Pilih pakej anda dibawah:

Pakej

EJENPRO CONSULTING

RM 3000
Deposit
  •  

Pakej

EJENPRO COACHING

RM 2000
Deposit
  •  

Perlukan Bantuan?

Atau klik butang dibawah untuk kami bantu ;

Hubungi nombor dibawah untuk sebarang pertanyaan ;

ISI MAKLUMAT ANDA